dinsdag 1 december 2009

Tegelzetters: Vloerverwarming

Hedendaagse tegelzetters krijgen steeds meer aanvragen voor tegelvloeren inclusief vloerverwarming. Mensen kiezen naast de traditionele radiatoren steeds meer voor vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming. Behalve de kleine vertrekken zoals badkamers zien we vloerverwarming ook steeds vaker verschijnen in de huiskamer. Vergeleken met de traditionele radiatoren heeft de vloerverwarming enkele voordelen; er is een behaaglijkere warmteverdeling, het bespaart energie en ook ruimte wordt bespaard, daarnaast is er ook minder stofverplaatsing.

We gaan bij deze wat verder door op een specifieke vloerverwarming de ‘speedheat’. De speedheat vloerverwarming bestaat uit een gepatenteerd verwarmingselement van 1mm dun. Het kan eigenlijk onder alle soorten vloerbedekking, tegels, tapijten en laminaat worden geïnstalleerd. Het is een hygiënisch, efficiënt, snel en onzichtbaar systeem.
Het speedheat systeem heeft een zeer snelle reactietijd, waardoor er weinig tijd nodig is om naar een bepaalde warmte op te bouwen. Hierdoor kunt uitsparen op u energierekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten