woensdag 28 maart 2012

Kunstgras, een goed alternatief met weinig onderhoud


Nooit meer sproeien in de zomer, nooit meer achter die grasmaaier aanlopen terwijl je liever met een drankje lekker in je stoel ligt. Dit kan werkelijkheid worden voor u, kunstgras ziet er altijd perfect uit, in weer en wind. Hierdoor blijft uw tuin niet alleen mooi, maar kunt u uw kostbare vrije tijd ook nog eens goed indelen, u bent van veel onderhoud af.
Kunstgras heeft zeker de afgelopen jaren een vlucht genomen qua populariteit. Dit komt vooral door de ontwikkeling die het product kunstgras heeft doorgemaakt. De kwaliteit van het kunstgras is veel beter geworden en het is ook beter betaalbaar voor consumenten. In de sportwereld is kunstgras al heel ver geïntegreerd, in voetballand is het een zeer veel gebruikte bedekking. Alhoewel voetballers over het algemeen het kunstgras gebruiken als een excuus voor een mindere wedstrijd, geven veel voetballers toch ook toe dat kunstgras vele voordelen heeft. Trainen in de winter en een hogere belasting van de velden zijn slechts een paar voorbeelden.
Het besluit om af te stappen van traditioneel gras en over te stappen op kunstgras zal voornamelijk zijn omdat er veel minder onderhoud nodig is. Veel mensen die kunstgras kennen van sporten zoals hockey of voetbal, zullen voornamelijk denken dat kunstgras alleen een kort geschoren tapijt kan zijn, maar kunstgras is veel verder ontwikkeld. Het kunstgras van nu is niet meer van echt gras te onderscheiden, het enige is dat je kunstgras niet zo 'lekker ruikt' als normaal gras. Kunstgras is in vele soorten verkrijgbaar, in diverse types en lengtes.
Kortom, kunstgras is een perfect alternatief om uw tuin er toch mooi uit te laten zien, maar met weinig onderhoud. Sproeien, maaien, knipeen en bemesten is definitief verleden tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten