donderdag 8 augustus 2013

Handigemensen.nl


Handigemensen.nl is op dit moment iets meer dan 2 jaar oud en is in het leven geroepen met het idee dat er vaak behoefte is aan een handig persoon in je eigen regio. Hierbij kan er gedacht worden aan een feest waarbij behoefte is aan een cocktailshaker of een dj. Veelal hebben de mensen die een dergelijk feest organiseren weing zin om een groot deel van het budget uit te geven aan dit soort dingen. Op handigemensen.nl vind je juist deze handige personen die je graag uit de brand willen helpen met dergelijke dingen.

Vaak wonen deze personen een aantal straten verderop, maar wist je tot dan toe niet van de handigheden die zij kunnen aanbieden. Op www.handigemensen.nl vind je juist deze personen die veelal om de hoek wonen en bereid zijn jou te helpen tegen een eerlijke vergoeding.  Het aantal handige mensen in Nederland is enorm. Dit is bijvoorbeeld terug te zien aan het feit dat er reeds meer dan 25000 handigheden geplaatst zijn door de handige Nederlandsers op het platform.

Het groeipotentieel van de website lijkt echter op een tienvoud d te liggen van het aantal huidige mensen dat adverteert via de website. Deze mensen moeten nog bereikt worden en dit wordt geprobeerd te bewerkstelligen door de naamsbekendheid van het platform te laten groeien. Voor een meerderheid van de mensen is deze website voor dienstverlening tot nog toe onbekend en dit creeert een enorme uitdaging voor het team achter de website. Wanneer jij zelf dus op zoek bent naar iemand die je kan helpen met een tuinfeest of persoon die je hond kan uit laten wanneer jij zelf op vakantie bent; handigemensen.nl is een geschikte manier om dergelijke problemen op te lossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten